Dhoma e kuqe – Episodi 80
Dhoma e kuqe – Episodi 80

21:00 27/05/2022

Si është gjëndja e Bonxhuk tashmë e shtruar në psikiatri?

Si do të shkojë takimi mes saj dhe doktoreshë Nilyferit?

Nazllë së bashku më bashkëshortin e saj vijnë në klinikë për një terapi në çift në mënyrë që të shpëtojnë martesën e tyre.

Të ngjashme