Dhoma e kuqe – Episodi 96
Dhoma e kuqe – Episodi 96

21:00 20/06/2022

Cila është pendesa e Nazllës pas gjithë këtyre viteve?

Sadi vjen të rrëfejë ferrin e perjetuar në fëmijërinë e tij.

Cilat kanë qënë torturat e tjera që ai ka kaluar nga njerka dhe dy djemtë e saj?

Të ngjashme