Doktori i Mrekullive – Episodi 118Doktori i Mrekullive – Episodi 118

21:00 08/05/2021

Një përballje mes Doruk dhe Ali e bën këtë të fundit të ndihet tmerrësisht keq.

Ferman merr një surprizë të bukur nga Beliz.

Marrëdhënia mes Aliut dhe Nazllës sa vjen dhe veshtirësohet.

Çfarë po e shqetëson Aliun?  Të ngjashme