Doktori i Mrekullive – Episodi 120Doktori i Mrekullive – Episodi 120

21:00 08/05/2021

Si do të shkojë marrëdhënia mes Aliut dhe Nazllës?

A do të mundet ata të dy që pavarësisht vështirësive të qëndrojnë krah njëri-tjetrit?

Tanzhu ka një njoftim të rëndësishëm për kolegët e tij.

Por ky njoftim do ta hidherojë jashtë mase Fermanin…Të ngjashme