Doktori i Mrekullive – Episodi 170
Doktori i Mrekullive – Episodi 170

23:00 17/07/2021

Ferman në gjendje të rëndë tenton të japë sinjale me shpresën që dikush do ta gjejë.

Ali arrin ta gjejë atë dhe e dërgon menjëherë në spital.

Por a do të mundet Ali t’i shpëtojë jetën atij?

Po me Doruk çfarë do të ndodhë?

Të ngjashme