Doktori i Mrekullive – Episodi 190


Doktori i Mrekullive – Episodi 190

23:00 07/08/2021

Ali provon në shtretërit e spitalit se sa mund të qëndrojë shtrirë pranë Nazllës.

Ferman arrin të parandalojë të ndodhë një tragjedi në spital.

A do të munden Muhsin dhe Ali të gjejnë një zgjidhje për operacionin e Dorukut?


Të ngjashme