Doktori i Mrekullive – Episodi 193Doktori i Mrekullive – Episodi 193

23:00 08/08/2021

Vuslat ka një suprizë për Aliun duke i dhënë atij zyren e Adilit.

A do të munden Ferman dhe Ali të shpëtojnë jetën e vajzës së Tanzhusë?

Çfarë do të thuhet mes Vuslat dhe Nazllë?
Të ngjashme