Doktori i Mrekullive – Episodi 44

Doktori i Mrekullive – Episodi 44

23:00 09/01/2021

Ali gjithë ankth kërkon në të gjithë spitalin bisturinë e tij.

A do të mundet ai të gjejë kujtimin e vetëm të mbetur nga vëllai i tij?

A do të munden Ferman dhe Ela të kryejnë me sukses operacionin me të rëndësishëm të karrierës së tyre?

Doktoreshë Ela ndihmon Aliun që të zgjedhë kostumin e ballos. Por a do të shkojë ai në atë ballo?

Të ngjashme