Doktori i Mrekullive – Episodi 46

Doktori i Mrekullive – Episodi 46

23:00 09/01/2021

Nazllë dhe Ali bëjnë një kërcim që do të mahnisin të gjithë.

Ali tashmë po mposht ngadalë frikërat e tij më të mëdha.

A do të mundet Demir dhe Açelja të pranojnë ndjenjat e tyre?

Në spital vjen shoqja e ngushtë e Nazllës. Çfarë po ndodh me të?

Të ngjashme