Doktori i Mrekullive – Episodi 66Doktori i Mrekullive – Episodi 66

21:00 06/02/2021

Si do të shkojë operacioni i Sulejmanit?

A do të mundet Demir të shpëtojë jetën e babait të tij?

Adil dhe Selvi më në fund pranojnë ndjenjat që kanë për njëri-tjetrin.

Si do ta presë Tanzhu lajmin që Këvëllxhem pret një fëmijë nga Faruk?

Ferman i jep Aliut  një lajm që do t’i rikthejë buzëqeshjen atij…Të ngjashme