Doktori i Mrekullive – Episodi 71Doktori i Mrekullive – Episodi 71

21:00 13/02/2021

Në spital tashmë kanë filluar të qarkullojnë zëra rreth lidhjes së Adilit dhe Selvit.

Tanzhu i kërkon Këvëllxhëmit që të heqë dorë nga hakmarrja e saj pasi Beliz është e vetmja familje për të.

Çfarë fshihet pas të kaluarës së tij?

Në spital mbërrin i burgosuri që do të dhurojë organin e tij…Të ngjashme