Dyshja Fantastike – Episodi 28

Dyshja Fantastike – Episodi 28

17:00 14/08/2019

A do të mund ta kuptojë Jamur që MKXh ka kaluar natën në shtëpinë e Elës?

MKXh dhe Barxha dalin para mediave si dy heronj që shpëtuan jetën e fëmijeve.

Barxha përgatit një darkë romantike për Nilyferin. Një telefonatë nga Ahsen do të prishë gjithçka…

Të ngjashme
UKT