Dyshja Fantastike – Episodi 30

Posta

Dyshja Fantastike – Episodi 30

17:00 16/08/2019

Ela shkon tek Nilyfer duke munduar të nxjerrë nga ajo informacione që mund ta ndihmojnë atë për të shkatërruar Barxhën dhe MKXh-në.

Jamur sajon rrembimin e saj për të shpëtuar Hakanin. Si do të reagojë MKXh pas gjithë kësaj?

A do ta ndihmojë kjo gjë këtë të fundit për tu afruar me Jamurin?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi