Dyshja Fantastike – Episodi 39


Dyshja Fantastike – Episodi 39

17:00 29/08/2019

A do të mund të zbulojë gjë Barxha nga skllavi që ai shpëtoi? MKXh është i frikësuar nga operacioni që do të kryejë dhe vendos që të kalojë kohë me familjen e tij. Ndërkohë një urdhër për vrasjen e këtij të fundit do të jepet në ditën e operacionit të tij. Si po shkon marrëdhënia mes Barxhës dhe Nilyferit?
Të ngjashme