EPISODI 156EPISODI 156

15:25 10/10/2015

Melike i thotë Omerit të ndjekë zemrën dhe të mos lërë asgjë që të pengojë lumturinë e tij. A do të munden të arratisen Hysejni me Fatiun? Omeri më në fund vendos të kërkojë Elifin dhe kërkon për të gjithkund. Ai gjen shtegun e duhur. Çfarë do të ndodhë gjatë ceremonisë së dekorimit? Çfarë do e trodisë Omerin teksa gjen vendin ku është fshehur Elifti?
Të ngjashmeEPISODI 156EPISODI 156

15:25 10/10/2015

Melike i thotë Omerit të ndjekë zemrën dhe të mos lërë asgjë që të pengojë lumturinë e tij. A do të munden të arratisen Hysejni me Fatiun? Omeri më në fund vendos të kërkojë Elifin dhe kërkon për të gjithkund. Ai gjen shtegun e duhur. Çfarë do të ndodhë gjatë ceremonisë së dekorimit? Çfarë do e trodisë Omerin teksa gjen vendin ku është fshehur Elifti?
Të ngjashme