ERTUGRUL – EPISODI 413 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 413

Serial: 09.06.2019

Sirma është sërish rivale me të motrën dhe nuk heq dorë nga hakmarrja ndaj Ertugrulit.

Sulejmani zihet rob nga dikush…

A do të arrijë Dragosi të hapë sendukun dhe të zbulojë çfarë fsheh ai?

Një tjetër senduk me diçka brënda vjen për komandantin mongol.

Ertugruli është sërish i pari i fiseve turke…

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione