ERTUGRUL – EPISODI 416ERTUGRUL – EPISODI 416

22:00 10/06/2019

Bejbolat beu dhe Sirma hartojne të tjera plane kundër Ertugrulit dhe familjes së tij.

I infiltruari i Ertugrulit merr një tjetër mesazh nga Hylagy han.

Por çfare do të ndodhë me të gjatë rrugës?

Mes lotësh dhe shumë dhimbje, i gjithë fisi përcjell për në banesën e fundit Sulejmanin.
Të ngjashme