ERTUGRUL – EPISODI 423


ERTUGRUL – EPISODI 423

22:00 18/06/2019

Si do të jetë përfundimi i betejës mes mongolëve dhe Ertugrulit?

Bamsi nuk është në krah të Ertugrulit në betejë, por po merret me familjen e tij.

Cili është plani i rradhës i Dragosit për të mundur Ertugrulin?
Të ngjashme