ERTUGRUL – EPISODI 439

ERTUGRUL – EPISODI 439

23:30 07/07/2019

Turguti i plagosur vjen në kamp në një gjëndje për jetë a vdekje.

Nënë Hajme mëson dhe për zhdukjen e Ertugrulit…

Çfarë po ndodh në të vërtetë me Ertugrulin?

Të gjithë kanë nisur kërkimet për Ertugrulin.

Të ngjashme
UKT