FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 281FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 281

12:00 08/10/2017

Pas ultimatumit të Xhihanit, Hazall ndjek babain e saj dhe kthehet në shtëpi por trajton ashpër Dilarën.

Përgjatë debatit, telefoni bie dhe të dyja dëgjojnë zërin e Damirit.

Kanë kaluar disa ditë. Tashmë që Damir është më mirë, shkon në zyrën e Xhihanit. Ai i rrëfen se është i dashuruar marrëzisht me Hazallin.

Cila do të jetë përgjigja e qartë e Xhihanit?

Pas bisedës me Rahmiun, Dilara vendos të takohet me Ekremin. Çfarë do të thuehet mes tyre?

Ozan mëson se pas gjithë fatkeqësive të kohëve të fundit qëndron miku i tij i ri.Të ngjashme