Fauda – Episodi 12

Fauda – Episodi 12

22:00 28/12/2019

Doron ritakohet me Walid dhe bëhet gati për operacionin që do të marrë shumë jetë njerëzish…

Çfarë e nervozon Walidin i cili nuk mund të bëjë për vete Shirinin?

Në një drekë romantike Shirin merr një mesazh ku duket identiteti i vertetë i burrit që ajo dashuron…


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi