Fauda – Episodi 19

Fauda – Episodi 19

00:30 16/01/2020

Doron dhe skuadra e tij arrijnë të kapin peng kreun e Hamasit. Çfarë duan prej tij?

A do ta kuptojë Walid se shoku i tij i dhomës në burg është agjent sekret izraelit?

Doron dhe Shirin përjetojnë disa momente romantike mes tyre.

Babai i Doron ndodhet në rrezik…Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi