Flakët e fatit – Episodi 79


Flakët e fatit – Episodi 79

19:30 20/01/2023

Pasi Zejnep mëson që Omer dhe Ryja do të martohen, zemërimi i saj do të sjellë rezultate të këqija.

Si do ta presë Xhemre lajmin e vdekjes së Çelebiut?

A ka vdekur në të vërtetë ai apo dhe ky është një plan të shpëtuar nga burgu?

Të ngjashme