Flakët e fatit – Episodi 83

Flakët e fatit – Episodi 83

19:30 25/01/2023

Hulia arrin të prishë planet e Çelebiut për të rrëmbyer Xhemrenë dhe Gyneshin.

Duke kuptuar friken e Xhemresë, Ozan bën një plan të zgjuar që mund të vertetojë nese Çelebi është gjallë apo jo.

Po Iskender a do të mund të kuptojë mashtrimin e nënës së tij?Të ngjashme