Përfshihen tifozë dhe pjesëtarë të stafit

Në një aktivitet boski dhe kikboksi për të rinj të organizuar të dielën në Durrës pati incidente jashtë ringut. Në këtë shfaqe antisportive u përfshinë tifozë por edhe pjestarë të stafeve.

Situata doli jashtë kontrollitm kjo edhe për shkak të masave jo të duhura të sigurisë. Në aktivitetin “Durrësi Open” kishte pjesëmarrës edhe nga vende të rajonit.

Tv Klan