Gylperi – Episodi 10

Gylperi – Episodi 10

21:00 28/11/2019

Bedrije vazhdon të marrë telefonata kërcënuese nga Ali duke e renduar atë psikologjikisht. 

Gylperi është e vendosur t’i qëndrojë larg Kadirit dhe ta trajtojë atë thjesht si një avokat.

Hasan i vendosur për ta çuar nënën e tij përsëri në burg, i vendos asaj një sasi të konsiderueshme droge në shtëpi.

A do të mundet ai ta çojë këtë plan deri në fund?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi