Gylperi – Episodi 15

Gylperi – Episodi 15

21:00 05/12/2019

Gylperi e zënë ngusht kërkon para tek punëdhënsja e saj në mënyrë që të shpëtojë Hasanin nga burgu.

Hasan përfshihet në një përleshje në burg. Gylperi përgatit dy fëmijet e saj, Xhanin dhe Bedrijen për në shkollë.

Cili do të jetë plani i rradhës i Jakupit kunder Gylperisë?

Hasan lexon letrat që nëna e tij ju kishte nisur nga burgu por që kurrë nuk kishin rënë në duart e tyre.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi