Gylperi – Episodi 32

Gylperi – Episodi 32

21:00 31/12/2019

Gylperi arrin të provojë pafajësinë e Bedrijes në mes të gjithë shokëve të shkollës së saj.

Xhan rrëmbehet nga Ezhder.

Gjëndja e Gokhanit përkeqësohet. A do të mund të shpëtojë ai?

Kadir dhe Gylperi përgatisin një surprizë për Xhanin me rastin e ditëlindjes së tij.

Por çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

Të ngjashme