Gylperi – Episodi 39

Gylperi – Episodi 39

21:00 09/01/2020

Si po shkon marrëdhënia mes Kadir dhe Gylperit?

Kjo e fundit pas gjithë asaj që hoqi arrin të çojë fëmijët e saj në shtëpi.

Çfarë do të thuhet në bisedën mes Artemis dhe Kadir?

Gylperi bashkë me Hasanin dhe Bedrijën organizojnë festën e ditëlindjes së Xhanit duke i falur atij sadopak lumturi.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi