Gylperi – Episodi 41

Gylperi – Episodi 41

21:00 13/01/2020

Selen kalon kohë duke u argëtuar në një park lojërash me Hasan dhe Xhanin.

Si do të shkojë darka mes Kadir, Shejma dhe Artemis?

Si do të shkojë seanca gjyqësore mes Gylperit dhe Jakupit mbi kujdestarinë e fëmijeve?

Kadir zbulon diçka të rëndësishme në lidhje me Seitin. Për çfarë bëhet fjalë?

Çfarë do të dëgjojë Selen në përballjen mes babait të saj dhe Kadirit?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi