Gylperi – Episodi 46

Gylperi – Episodi 46

21:00 20/01/2020

Ejup i kërkon llogari Jakupit rreth Gylperit dhe fëmijeve të tij. Si do të jetë përballja mes këtyre te dyve?

Seit dhe Hasan mes lotësh bisedojnë me njëri-tjetrin.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Gylperit dhe Kadirit tashmë që ky i fundit u divorcua?

Shejma në gjëndje të dehur shkon për të bërë skandal në punën e Gylperit…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi