Gylperi – Episodi 61

Gylperi – Episodi 61

21:00 10/02/2020

Gylperi arrin të marrë videon ku dallohet mashtrimi i Ejupit në plagosjen e tij.

Ky i fundit i cili ka parë gjithë ngjarjen përballet me Gylperinë dhe i thyen asaj telefonin ku ka videon.

A do të mundet Gylperi pavarësisht kësaj të provojë pafajësinë e Kadirit?

Artemis e rrethuar nga flakët po lufton me jetën e saj. A do të mundet Hasan të mbërrijë në kohë dhe ta shpëtojë atë?

Çfarë do të ndodhë me Ejupin?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi