Gylperi – Episodi 69

Gylperi – Episodi 69

21:00 20/02/2020

Gylperi bëhet xhelozë kur sheh që Shejma ka kaluar natën në shtëpinë e Kadirit.

Hasan dhe Bedrije të mbushur me mllef shkojnë të takojnë Ejupin. Si do të jeta përballja e tyre?

Seit mes lotësh përcillet për në banesen e fundit.

Hasan dhe Artemis vendosin tu tregojnë prinderve rreth lidhjes së tyre.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi