Gylperi – Episodi 84

Gylperi – Episodi 84

21:00 12/03/2020

Hasani penduar shkon t’i kërkojë falje Kadirit në spital. A do të mundet ai të rrëfejë në polici të vërtetën mbi plagosjen e Kadirit?

Ejup rrëmben babain e tij. Kadir del nga spitali dhe tashmë po sherohet në shtëpinë e Gylperit.

Më në fund duket sikur gjerat po përmirësohen mes Kadirit, Gylperit dhe fëmijeve të tyre. Por sa do të zgjasë kjo lumturi?

Çfarë plani po thurin Shejma dhe Ejup?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi