HAKMARRJE – EPISODI 83HAKMARRJE – EPISODI 83

17:00 02/08/2017

Cila ishte përgjigja e Jamurit? Hakan ka lënë një takim me hackerin që punon për Shahikën.

Xhemre i rrëfen gjithçka edhe Ryzgarit, por befasohet kur mëson se ai është në dijeni të gjithçkaje.

Cili është vendimi që do të marrin ata?

Lajmi për shtatëzaninë e padëshiruar të Shahikës është përhapur në çdo portal.

Haldun i jep kohë të limituar për të thënë të vërtetën.

Asllë hiqet nga puna. Ky vendim do të çojë në një bashkëpunim të paparashikuar.

A do të munden Hakan dhe Jamur të marrin atë që kërkojnë?
Të ngjashme