I INFILTRUARI – EPISODI 109

I INFILTRUARI – EPISODI 109

21:15 02/02/2018

Pas momenteve të gëzueshme familjare, Fusun me zemër të thyer duhet të pranojë që djemtë e saj të vënë Xhelalin para drejtësisë.

Gjatë kësaj kohe, Xhelal dhe njerëzit e tij bëhen gati të godasin me breshëri plumbash shtëpinë e tyre dhe të vrasin këdo ndodhet brenda.

Ardhja e policisë, do të shkatërrojë planin e Xhelalit. Ai kërkon ndihmë nga Davuti.

Jeshim kërcënon Xhelalin duke i thënë se do të rrëfejë gjithçka në polici nëse nuk merr djalin e saj. Cili është urdhëri që ai do të japë?

Të dy vëllezërit janë të mendimit se Jeshim tashmë është çelësi për të shkatërruar Xhelalin. A do të munden ata të kontaktojë me të?

Të ngjashme