I INFILTRUARI – EPISODI 110

I INFILTRUARI – EPISODI 110

21:15 05/02/2018

Mert futet në fshetësi në shtëpinë e Xhelalit për të bashkuar Mustafain me mamanë e tij. Xhelali u del përpara duke i ndalur.

Nga ana tjetër, Sarp takohet me Jeshim, por përmes kurthit të ngritur ai kapet nga Davuti.

Të dy vëllezërit janë të kapur nga Xhelali. Ata fillojnë të flasin në mënyrë sarkastike dhe të qeshin me zë të lartë. Cili është plani që ata kishin thurur?

Xhelal ka vënë në lëvizje njerëzit e tij për të marrë peng Fusun dhe Ejlem.

A kanë mundur ata të çojnë punën e tyre deri në fund?

Çoskun telefonon Davutin duke i treguar Xhelalit djalin e tij. Xhelal është i tërbuar.

Kush po e drejton lojën ketë herë?

Të ngjashme