I INFILTRUARI – EPISODI 114

I INFILTRUARI – EPISODI 114

21:15 09/02/2018

Sarp ka zbuluar vendodhjen e Davutit i cili është duke torturuar dikë.

Sarp nuk merr ndihmën e kërkuar nga njerëzit e Alianak, ndaj niset i vetëm për të shpëtuar vëllain e tij.

Davut dhe Sarp fillojnë një dylufitim të përgjakshëm. Në fund të dy do të zgjasin armën përballë njëri-tjetrit. Çfarë do të ndodhë?

Çoskun, i torturuar thuajse në vdekje tregon vendodhjen e Mertit.

Sarp gjen Mert në kushte të mjerueshme. Të dy vëllezërit tashmë duhet ti bëjnë ballë Xhelalit dhe njerëzve të tij.

Ngjarja mbyllet mes krismave. A do të ketë të mbijetuar?

Pas disa ditëve, një ceremoni që po zhvillohet duket të jetë një ougur i mbarë për një fillim të ri.

Cili do të jetë fati i personazheve?

Të ngjashme