I pabesë – Episodi 11
I pabesë – Episodi 11

21:00 07/05/2022

Asia kalon natën me Mertin në shenjë hakmarrjeje ndaj Vollkanit dhe shoqës së saj, Baharit.

Derin nga ana tjetër troket në derën e Vollkanit ku present është dhe djali i tij.

Ky i fundit ka nisur të dyshojë në sjelljet e fundit të bashkëshortës së tij.

Të ngjashme