I pabesë – Episodi 145

I pabesë – Episodi 145

23:00 09/12/2022

Pasi Asia kupton gënjeshtrën e rradhes së Vollkanit shkon ta ballafaqojë atë më Derinin.

Si do të jetë përballja e te treve?

Loja e Asias dhe çmenduria e Derinit do të rrezikojnë jetën e Vollkanit…Të ngjashme