I pabesë – Episodi 17
I pabesë – Episodi 17

23:00 15/05/2022

Çfarë do të kërkojë Asia nga Haluk?

Nil mundohet të pastrojë emrin e Asias. A do të arrijë ajo falë dëshmisë së saj të rikthejë Asian në spital?

Tashmë plagët që Asia dhe Vollkan i shkaktojnë njëri-tjetrit bëhen më të thella me çdo goditje…

Të ngjashme