I pabesë – Episodi 19
I pabesë – Episodi 19

21:00 21/05/2022

Çfarë do të ndodhë në përballjen tjetër mes Asies dhe Derinit?

Tashmë urat mes Asias dhe Vollkanit janë shkatërruar plotësisht dhe lufta mes tyre është bërë më e ashpër dhe më mizore se kurrë.

Në mes të kësaj lufte, a do të jetë Aliu ai që do të zgjedhë fituesin?

Të ngjashme