I pabesë – Episodi 23
I pabesë – Episodi 23

21:00 28/05/2022

Vollkan futet në dhomen e gjumit të Asias dhe në mendje i vijnë vetëm kujtimet e bukura që ai ka kaluar me ish-bashkëshorten e tij.

Një takim i rastësishëm mes Asias dhe Vollkanit do të inatosë përsëri Derinin.

Të ngjashme