I pabesë – Episodi 38
I pabesë – Episodi 38

21:00 25/06/2022

Asia dhe Turgaj sa vijnë dhe afrohen më shumë me njëri-tjetrin.

Ndersa interesi i Vollkanit ndaj Asies rritet më shumë, shtohen dhe debatet me Derinin gjithashtu.

Selçuk shkon të kërkojë faljen e Asies.Të ngjashme