I pabesë – Episodi 81

I pabesë – Episodi 81

23:00 16/09/2022

E vërteta që Aliu fsheh do të trondisë Asien dhe Volkanin.

Çfarë veprimesh do të ndërmarrin këta të dy për djalin e tyre?

A është Derin vërtetë e paralizuar apo është kjo një lojë e re për të rifituar Vollkanin?

Të ngjashme