I pabesë – Episodi 87


I pabesë – Episodi 87

23:20 18/09/2022

Një bisedë mes Asies dhe Volkanit do të mërzisë Arasin.

Çfarë do të kërkojë Volkan nga Selçuk?

Si do të shkojë tashmë marrëdhënia mes Asies dhe Arasit?

Çfarë lajmi do t’i japë Derin Volkanit?
Të ngjashme