I pabesë – Episodi 89


I pabesë – Episodi 89

21:00 25/09/2022

Volkan nuk e ndal dot xhelozinë dhe zemërimin që ka ndaj Arasit.

Si do të përfundojë kjo përballje mes tyre?

Derin nga ana tjetër shpreson në rindertimin e martesës së saj.

A do t’i japë Asia një mundësi ndjenjave të saj dhe të nisë një fillim të ri me Arasin?
Të ngjashme