Ironia e fatit – Episodi 45

Posta

Ironia e fatit – Episodi 45

23:30 03/11/2019

Çfarë vendimi do të marret gjatë seancës gjyqësore për fatin e Keremit?

Xhansiz detyron Velin të vrasë Ademin, të vetmin njeri që i kishte ngelur nga familja.

Selim vihet me shpatulla pas murit nga Kadir, Zejnep dhe Xhemre. Me çfarë do ta zënë ngusht ata Selimin?

Kadir merr një telefonatë nga Xhansiz…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT