Ironia e fatit – Episodi 56Ironia e fatit – Episodi 56

22:00 19/11/2019

Meral vazhdon të torturohet nga Jakup.

Çfarë do të kërkojë ky i fundit nga Demir?

Çfarë marrëveshjeje do të bëjnë kësaj here Kadir dhe Veli?

Xhansiz i bën një vizitë Kadirit në shtëpinë e tij. Cila është arsyeja?

Një kurth po ngrihet për Velin…
Të ngjashme