Ironia e fatit – Episodi 71

Ironia e fatit – Episodi 71

22:00 10/12/2019

Kadir, Kerem, Zejnep dhe Xhemre dalin të festojnë në një club.

Por festa e tyre do të zgjasë shumë pak sepse Xhansiz ka përgatitur një sulm.

Duke u munduar të largohen nga aty Xhansiz plagos me thikë Zejnepin.

Kjo e fundit dërgohet menjëherë në spital por fatkeqësisht nuk mundet t’i mbijetojë plagëve të marra.

A do të mundet Kadir të durojë përsëri një humbje të tillë?

Të ngjashme